Reserveren

Verhuur

Voor Breakers Beach House is het strandbedden seizoen afgelopen. Wilt u voor volgend jaar zeker zijn van een plek? Kunt u hier meer vinden over een strandbedden abonnement. Wij maken ons op voor het najaar en de winterperiode. We begroeten u graag bij de ligbedden halverwege april in 2021.

Comfortabel genieten met de strandbed voorzieningen bij Breakers Beach House. Vanaf halverwege april tot en met halverwege september zijn onze strandvoorzieningen beschikbaar.

Strandbeddenabonnement: 
Wilt u gegarandeerd kunnen genieten van onze ligbedden gedurende het zomerseizoen? Boek dan ons Breakers strandbeddenabonnement. De gehele zomer reserveren wij de bedjes van uw abonnement tot 14.00 uur, daarna worden deze vrij gegeven. De abonnement onderdelen zijn: 2 ligbedden, een zonnescherm en parasol. Wij verkopen de abonnementen bij Breakers Beach House. Voor meer informatie neem contact met ons op via breakers2@huisterduin.com of 071-3651302.

Dagverhuur strandbedden
Onze ligbedden zijn voorzien van een comfortabel matras. Desgewenst plaatsen wij voor u een zonnescherm en parasol. Na 15.00 uur ontvangt u 50% korting. De ligbedden kunnen alleen gereserveerd worden door de hotelgasten van Grand Hotel Huis ter Duin. Passanten kunnen op de dag zelf bij de strandkiosk langsgaan voor een ligbed.

Hotelgast € 12,50 per dag  
GCM/RCM € 12,50 per dag  
Passant € 12,50 per dag  
Ligbed, matras € 12,50 per dag  
Parasol €   5,00 per dag  
Windscherm € 10,00 per dag  
Pakket € 35,00 per dag (twee bedjes, windscherm en parasol)