Reserveren

Verhuur

Voor Breakers Beach House is het strandbedden seizoen afgelopen. Wilt u voor volgend jaar zeker zijn van een plek? Kunt u hier meer vinden over een strandbedden abonnement. Wij maken ons op voor het najaar en de winterperiode. We begroeten u graag bij de ligbedden halverwege april in 2021.

Comfortabel genieten met de strandbed voorzieningen bij Breakers Beach House. Vanaf halverwege april tot en met halverwege september zijn onze strandvoorzieningen beschikbaar.

Strandabonnement Breakers Beach House 

€475,00 per abonnement

Breng de zomer door op het zonnigste stukje strand van Noordwijk met uw strandabonnement bij Breakers Beach House en geniet van het gemak van:

  • 2 comfortabele ligbedden met matras, een windscherm, een tafeltje en een parasol
  • Bestellen bij onze vernieuwde kiosk doet u vanaf uw ligbed met een QR-code en u ontvangt een bericht als dit af te halen is
  • Het abonnement loopt van 1 april 2021 tot en met 19 september 2021
  • Als abonnementhouder betekend vóór 12.00 arriveren garantie op uw ligbedden
  • De kaart is alléén overdraagbaar aan uw ouders en (klein)kinderen (van hen ontvangen wij graag voorafgaand aan hun verblijf de gegevens)
  • Uiteraard is het mogelijk (tegen betaling) om met meer personen gebruik te maken van uw abonnement. Indien u dit voornemen heeft verzoeken wij u om dit minimaal 1 dag van te voren te laten weten om teleurstelling te voorkomen
  • Parkeren doet u tegen een gereduceerd tarief van €7,50 per dag op het parkeerdek van Grand Hotel Huis ter Duin

Voor meer informatie, neem contact met ons op via breakers2@huisterduin.com of 071-3651302 U kunt het abonnement ook meteen reserveren via de bestelmodule rechts onderin van deze pagina. Klik op bestellen en u treft daar de benodigde informatie.

Dagverhuur strandbedden
Onze ligbedden zijn voorzien van een comfortabel matras. Desgewenst plaatsen wij voor u een zonnescherm en parasol. Na 15.00 uur ontvangt u 50% korting. De ligbedden kunnen alleen gereserveerd worden door de hotelgasten van Grand Hotel Huis ter Duin. Passanten kunnen op de dag zelf bij de strandkiosk langsgaan voor een ligbed.

Hotelgast € 12,50 per dag  
GCM/RCM € 12,50 per dag  
Passant € 12,50 per dag  
Ligbed, matras € 12,50 per dag  
Parasol €   5,00 per dag  
Windscherm € 10,00 per dag  
Pakket € 35,00 per dag (twee bedjes, windscherm en parasol)