Reserveren

Reserveren

Beste Breakers gast,

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn:

Wij mogen weer open!

De maatschappij ondergaat echter een verandering en Breakers veranderd daar in mee. Daarom hebben wij een concept ontwikkeld om uw gezondheid te waarborgen zonder het unieke restaurantgevoel van Breakers te verliezen.

In een huiskamersetting met uitzicht op zee serveren wij u een heerlijk menu variërend van 2, 3 of 4 gangen tijdens de lunch tot 4, 5 of 6 gangen tijdens het diner. De mogelijkheid om à la carte te lunchen dan wel te dineren bij Breakers is dus vervallen, in elke menuvariant heeft u echter een keuze bij het voor- en hoofdgerecht. Uiteraard houden wij met de invulling van de menu’s rekening met dieetwensen en allergieën. Uw diner zal ongedwongen verlopen en de geldende voorschriften worden gehanteerd zonder dat u hier erg in heeft.

Om uw en onze veiligheid te waarborgen is het alleen mogelijk u te ontvangen op basis van een bevestigde reservering en tijdens de volgende gezette tijden:
Lunch: 12:00 – 13:45 & 14:00 – 17:00
Diner:   17:30 – 19:45 & 20:00 – 23:00

Bij mooi weer is het ook mogelijk om op het terras te reserveren, u kunt vanaf 18:00 uur de dag ervoor reserveren voor het terras. Mocht het weer onverhoopt toch omslaan dan vervalt de reservering, dit zullen wij u op de dag zelf telefonisch melden.

Tot snel, wij kunnen niet wachten u weer te ontvangen!

Met vriendelijke groet,
Team Breakers