Reserveren

COVID-19 update

 

Beste Breakers Gast,                                                               

Op 13 oktober jl. is er besloten om alle restaurants in Nederland te sluiten. Dat betekent dat Breakers Beach House tot nader gesloten order blijft. Een vervelend bericht. Echter zitten wij niet bij de pakken neer. 

Pop restaurant in Grand Hotel Huis ter Duin
Voor de hotelgasten van Grand Hotel Huis ter Duin hebben wij een pop up restaurant geopend in de Keizerzaal. Gelegen op de eerste verdieping van het hotel, biedt deze ruimte een prachtig uitzicht over de Noordzee. Het pop up restaurant is geopend voor diner op vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur*. Op zaterdag zijn wij van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend in Bar Maritiem voor het borrel moment. Bekijk hier het menu voor het diner.

Breakers 2GO
De komende periode kunt u thuis genieten met Breakers 2GO. Geniet van de welbekende Fruits de Mer of ga voor de oude klassieker Breakers Kapsalon. Daarnaast hebben we genoeg mooie plannen die we graag met u delen wanneer het weer kan.

Tot snel, wij kunnen niet wachten u weer te ontvangen. Stay Safe!

Met vriendelijke groet,
Jos van Putten & Ben van der Ark

* Het zal u niet ontgaan zijn dat het kabinet heeft besloten om verkoop van alcoholische consumpties in hotels na 20.00 uur niet meer toe te staan. Wij geven hier invulling aan door vanaf 17.00 uur onze gasten te verwelkomen. Mocht u het gehele diner willen genieten van alcoholische dranken dan adviseren wij vroeg op de avond te reserveren, Uiteraard bieden wij ook heerlijke non-alcoholische dranken die passen bij de geserveerde gerechten.