Reserveren

Contact

Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk aan Zee / The Netherlands
Telefoon: +31 (0)71 365 1302
E-mail: Breakers2@huisterduin.com

Openingstijden
Maandag – Zondag: 12.00 uur - 22.00 uur

Per 1 oktober
Breakers Beach House is op maandag tot en met donderdag geopend van:
Lunch: 12.00 uur – 16.00 uur
Diner: 18.00 uur – 22.00 uur

Breakers Beach House is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van:
Lunch: 12.00 uur – 16.00 uur
Diner 17:30 uur tot 22:00 uur

Vanaf maandag 26 oktober is Breakers Beach House elke maandag gesloten.
 

Hondenbeleid
In Grand Hotel Huis ter Duin zijn huisdieren in de restaurants en een gedeelte van de lounge niet toegestaan. Het gemeentebeleid staat niet toe dat u uw hond meeneemt naar het strand van 1 juni tot en met 31 augustus. Dit beleid strekt zich  uit tot terrassen en paviljoens op het strand tussen afrit 1 en afrit 21. U riskeert een boete wanneer de gemeente controleert. Tussen 1 september en 31 mei verwelkomen wij u en uw viervoeter graag op het terras van Breakers Beach House.
Wilt u meer weten of het hondenbeleid van Grand Hotel Huis ter Duin en haar restaurants klik dan hier.

Parkeren
Vanwege veiligheidsredenen is het niet mogelijk om bij Breakers Beach House te parkeren. U kunt uw auto parkeren op het parkeerdek of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. Bij gebruik van onze faciliteiten wordt een gereduceerd parkeertarief gehanteerd. Eur 3.00 per uur tot een maximum van € 7.50. Indien u slecht te been bent, bieden wij een shuttle service vanaf het hotel naar Breakers Beach House en terug.

Route
Vanuit Amsterdam:
U volgt de A4 langs Schiphol, bij de splitsing (na het brugrestaurant en benzinestation) afslag Leiden West/ Den Haag Centrum aanhouden (A44). Op de A44 neemt u de afslag Noordwijk/ Voorhout/ Oegstgeest Noord (afrit 6) aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf richting Noordwijk. U rijdt nu langs de vaart en bij de stoplichten in Voorhout blijft u rechtdoor rijden. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf (Gooweg/ Nieuwe Offemweg) en bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf (Beeklaan). U blijft de Beeklaan volgen en na ongeveer 1,5 km ziet u Grand Hotel Huis ter Duin aan uw linkerhand liggen. Voor het hotel vindt u Breakers Beach House, direct aan het strand gelegen.

Vanuit Den Haag:
U volgt de A44 vanuit Den Haag, langs Wassenaar. Op de A44 neemt u de afslag naar Noordwijk/ Leiden/ Katwijk (afrit 8) aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Noordwijk. U volgt deze weg (circa 7 km) en neemt de eerste afslag richting Noordwijk. Bij de rotonde gaat u rechtdoor (Beeklaan). U blijft de Beeklaan volgen en na ongeveer 1,5 km ziet u Grand Hotel Huis ter Duin aan uw linkerhand liggen. Voor het hotel vindt u Breakers Beach House, direct aan het strand gelegen.

Download Uniforme Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Privacy Policy