Bel ons gerust 071 365 1302

Reserveren

Contact

Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk aan Zee / The Netherlands
Telefoon: +31 (0)71 365 1302
E-mail: breakers@huisterduin.com

Openingstijden
Breakers Beach House is het gehele jaar geopend van; 

  • Oktober t/m Mei; maandag t/m zaterdag 12.00 - 22.00 uur, zondag 11.00 - 22.00 uur
  • Juni, Juli en Augustus; restaurant 10.00 tot 00.00 open, keuken van 11.00 tot 22.00
  • September; maandag t/m vrijdag 12.00 - 22.00 uur, zaterdag en zondag 11.00 - 22.00 uur

Hondenbeleid
In Grand Hotel Huis ter Duin zijn huisdieren in de restaurants, lounge en bar niet toegestaan. Het gemeentebeleid staat niet toe dat u uw hond meeneemt naar het strand van 1 juni tot en met 31 augustus, maar dit beleid strekt zich ook uit tot terrassen en paviljoens op het strand tussen afrit 1 en afrit 21. U riskeert een boete als de gemeente komt controleren. Voor verdere informatie klik op onderstaande link naar de website.
www.noordwijk.nl

Parkeren
Vanwege veiligheidsredenen is het niet mogelijk om bij Breakers Beach House te parkeren. U kunt uw auto parkeren op het parkeerdek of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. Bij gebruik van onze faciliteiten wordt een gereduceerd parkeertarief gehanteerd. Eur 3.00 per uur tot een maximum van € 7.50. Indien u slecht te been bent, bieden wij een shuttle service vanaf het hotel naar Breakers Beach House en terug.

Route
Vanuit Amsterdam:
U volgt de A4 langs Schiphol, bij de splitsing (na het brugrestaurant en benzinestation) afslag Leiden West/ Den Haag Centrum aanhouden (A44). Op de A44 neemt u de afslag Noordwijk/ Voorhout/ Oegstgeest Noord (afrit 6) aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf richting Noordwijk. U rijdt nu langs de vaart en bij de stoplichten in Voorhout blijft u rechtdoor rijden. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf (Gooweg/ Nieuwe Offemweg) en bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf (Beeklaan). U blijft de Beeklaan volgen en na ongeveer 1,5 km ziet u Grand Hotel Huis ter Duin aan uw linkerhand liggen. Voor het hotel vindt u Breakers Beach House, direct aan het strand gelegen.

Vanuit Den Haag:
U volgt de A44 vanuit Den Haag, langs Wassenaar. Op de A44 neemt u de afslag naar Noordwijk/ Leiden/ Katwijk (afrit 8) aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Noordwijk. U volgt deze weg (circa 7 km) en neemt de eerste afslag richting Noordwijk. Bij de rotonde gaat u rechtdoor (Beeklaan). U blijft de Beeklaan volgen en na ongeveer 1,5 km ziet u Grand Hotel Huis ter Duin aan uw linkerhand liggen. Voor het hotel vindt u Breakers Beach House, direct aan het strand gelegen.

Download Uniforme Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Privacy Policy